OPLEVERING: 2015

Uitbreiding en Verbouwing Woonhuis Mexicostraat

adres:

Mexicostraat 94

plaats:

Alphen aan den Rijn

opdrachtgever:

Familie Dienske

ontwerp, technische uitwerking & directievoering:

Onderwaater Bouwkundig Ingenieursbureau B.V.

adviseur constructies:

Advies- en constructiebureau van der Werf-Partners

aannemer:

Omnia Bouw bv

omschrijving:

Aan de achterzijde van het woonhuis is een uitbreiding gerealiseerd met daklicht voor meer (lichtere) leefruimte. In de woning zijn diverse aanpassingen ontworpen en uitgewerkt. Diverse deurkozijnen en binnendeuren zijn vernieuwd, nieuwe maatwerkkasten zijn geïntegreerd in het plan. De badkamer is verplaatst, gecombineerd met een indelingswijziging op verdiepingsniveau. Er is een grote ouderslaapkamer met inloopgarderobe gerealiseerd. De woning is verder compleet voorzien van nieuwe vloer-, wand- en plafondafwerkingen.

werkzaamheden:

vaststellen programma van eisen, archiefonderzoek, inmeten en tekenwerk bestaande situatie, ontwerp inclusief diverse maatwerk kasten, omgevingsvergunning (bouw), coördinatie constructieadviseur, bestektekeningen en begeleiden aanbesteding, werk-, detail- en componententekeningen t.b.v. de uitvoering, directievoering tijdens de uitvoering.