Uitbreiding woonhuis
OPLEVERING: 2013

Uitbreiding Woonhuis

adres:

Van Brakelstraat 17

plaats:

Alphen aan den Rijn

opdrachtgever:

Familie Van den Berg

ontwerp, technische uitwerking & projectmanagement:

Onderwaater Bouwkundig Ingenieursbureau B.V.

adviseur constructies:

Advies- en constructiebureau van der Werf-Partners

aannemer:

Bouw- en Aannemingsbedrijf Breedijk

omschrijving:

uitbreiding van een hoekwoning, waarbij er extra leefruimte gecreëerd is gecombineerd met een overkapping voor een auto. Het ontwerp sluit aan bij de stijl van de huidige woning, waarbij er gebruik is gemaakt van onderhoudsarme materialen. Alle onderdelen zijn compleet in lijn met de aanwezige architectuur vormgegeven, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

werkzaamheden:

vaststellen programma van eisen, archiefonderzoek, inmeten en tekenwerk bestaande situatie, ontwerp, omgevingsvergunning (bouw), coördinatie constructieadviseur, bestektekeningen en begeleiden aanbesteding, detail- en componententekeningen t.b.v. de uitvoering, directievoering tijdens de uitvoering.