Uitbreiding & dakopbouw woonhuis
OPLEVERING: 2009

Uitbreiding en Dakopbouw Woonhuis

adres:

Pieter de Hooghstraat 22

plaats:

Delft

opdrachtgever:

Particulier

ontwerp & technische uitwerking:

Onderwaater Bouwkundig Ingenieursbureau B.V.

aannemer:

SKN Bouw B.V.

omschrijving:

Voor deze opdrachtgever hebben we meer leefruimte gecreëerd aan en op de woning. Aan de achterzijde is een complete uitbreiding gerealiseerd aan de woonkamer met toepassing van een daklichtsysteem. Op deze wijze is er een extra, mooie lichtval van boven geïntegreerd. Het aanwezige dakterras aan de voorzijde van de woning is bij de woning getrokken ten behoeve van een extra badkamer. Beide uitbreidingen zijn geheel in stijl met de bestaande architectuur ontworpen en uitgewerkt.

werkzaamheden:

ontwerp, technische uitwerking en bouwvergunning