OPLEVERING: 2009

Nieuwbouw Kleedaccommodatie AAV’36

adres:

Sportlaan 6 op sportpark 'De Bijlen'

plaats:

Alphen aan den Rijn

opdrachtgever:

SPORTSPECTRUM

projectmanagement & installatietechnisch advies:

Bouwteam P&O b.v.

ontwerp & coördinatie constructeur:

Onderwaater Bouwkundig Ingenieursbureau B.V.

indelingsopzet & technische uitwerking:

Archi-Tech Ontwerpburo

adviseur constructies:

Ingenieursbureau IOB

aannemer:

Werkkracht B.V.

gebruiker:

Atletiekvereniging AAV’36

omschrijving:

nieuwbouw van een universele, moderne kleedaccommodatie die door een aantal variërende zichtelementen aansluit bij de verenigingsidentiteit. Nieuwbouw is gekoppeld aan het huidige clubgebouw. In het project is eveneens een uitbreiding van bergruimte voorzien. Door vastgestelde universele elementen is het beheer en onderhoud beter en efficiënter te organiseren. Deze accommodatie maakt onderdeel uit van het Masterplan Sport dat ook voorziet in nieuwe kleedaccommodaties voor diverse andere verenigingen op sportparken ‘De Bijlen’ en ‘Zegersloot’.

werkzaamheden:

vaststellen programma van eisen, voeren van overleg met de gebruiker (AAV’36), verzorgen en presenteren ontwerp, verzorgen aanvragen bouwvergunning en bestektekeningen, coördinatie constructieadviseur.