28-09-2022

Rebranding Onderwaater

Leuk nieuws om te delen! Op de achtergrond zijn we druk bezig met de ‘rebranding’ van ons bedrijf. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid en met het aantrekken van architect Vincent van der Veen en projectleider/onderhoudskundige Emile de Jong zijn we nog breder inzetbaar. Opdrachtgevers met ontwerpvragen en technische vraagstukken zijn bij ons aan het juiste adres (full-service architecten- en ingenieursbureau). Om met name ons ontwerp- en architectenwerk beter zichtbaar te maken zal de bedrijfsnaam en uitstraling per 1 november gewijzigd worden. Onderwaater Bouwkundig Ingenieursbureau B.V. gaat verder als Onderwaater Architecten Ingenieurs B.V. Ons nieuwe logo en huisstijl past goed bij wie we zijn en wat we doen. We werken met ontzettend veel plezier aan diverse ontwerpopgaven. Hou de socials in de gaten voor onze projecten!

ps we zijn ook op zoek naar een nieuwe projectleider, check de vacature! <a href=”https://www.onderwaater.nu/2022/09/13/projectleider-gezocht-kom-jij-ons-team-versterken/”>Kom jij ons team versterken</a>?