30-03-2021

Architect gezocht, kom jij ons team versterken?

We ontwerpen, werken projecten geheel technisch uit en verzorgen de bouwbegeleiding tijdens het uitvoeringsproces (full-service bureau). Dit alles in een informele omgeving, waarin we sociale betrokkenheid, enthousiasme en humor belangrijk vinden. Onze grote betrokkenheid, passie en vakkennis zetten we in voor diverse opdrachtgevers, zowel zakelijk als particulier. Kwaliteit staat altijd voorop en we zijn ook graag de spil die andere adviseurs aanstuurt, enthousiasmeert en controleert. Dit om in samenwerking prachtige integrale oplossingen te bedenken, die toegepast worden binnen onze projecten.

Dit ga je doen

  • Het verzorgen van ontwerpuitwerking in diverse vormen (schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en technisch ontwerp) en voor een grote diversiteit aan projecten. Dit in samenwerking met / in overleg met ontwerper Bart Jan Onderwaater;
  • Het uitwerken van de ontwerpen in 3D-presentatiesoftware (Sketch-Up of gelijkwaardig), waarbij verdere modelleerwerkzaamheden (VO-DO-TO) voornamelijk in Revit-software worden uitgewerkt.
  • Het verzorgen van divers onderzoek en uitwerking in de initiatieffase mbt bijvoorbeeld locatie, bestemmingsplan, PvE, referenties en kosten. Dit om de kaders van het project en haalbaarheid voor start ontwerpfase duidelijk te krijgen;
  • Het presentabel maken en presenteren / bespreken van de ontwerpen met onze opdrachtgevers in samenwerking met / in overleg met ontwerper Bart Jan Onderwaater. Afhankelijk van ervaring en niveau kan dit meer zelfstandig worden opgepakt;
  • Het samenstellen van moodboards, verzamelen van diverse referenties en monstermateriaal om het ontwerp in materiaalkeuzes te kunnen duiden;
  • Het zelfstandig kunnen uitwerken van de projecten tot en met het Technisch Ontwerp (TO) en de aanvraag omgevingsvergunning. Dit in nauwe samenwerking met onze BIM-modelleurs en binnen onze bureaustandaarden. Functie betreft een meewerkend project architect, onderdeel TO kan (afhankelijk van de werkbezetting) zeker onderdeel uitmaken van de werkzaamheden;
  • Overleg ten aanzien van projecten, zowel intern (team) als extern (adviseurs / leveranciers / fabrikanten / opdrachtgevers / gemeente);
  • Bewaking van keuzes, kwaliteit en esthetica binnen het project samen met andere teamleden OBI;
  • Verzorgen, verder uitwerken en vastleggen van standaarden mbt ontwerpwerkzaamheden;
  • Diverse andere bureauwerkzaamheden, het zwaartepunt van de functie ligt bij de het ontwerpen aan en voor projecten.

Lees de volledige vacature en de vereisten in deze pdf vacature project architect