Historische foto - Het Raadhuis
12-09-2020

Officiële Opening ‘Het raadHuis’ Boskoop

Vandaag is ‘Het raadHuis’ in Boskoop officieel in gebruik genomen. Een prachtig restauratie- en herbestemmingsproject komt hiermee ten einde. Een gezellige en toegankelijke, nieuwe ‘huiskamer’ voor Boskoop is een feit. Diverse gebruikers geven het raadhuis kleur: Bibliotheek Rijn & Venen, Junis Kinderopvang, Tom in de Buurt en de gemeente Alphen aan den Rijn.

We zijn er trots op dat we een deel van het projectmanagement, de aanbesteding en de complete directievoering voor dit werk hebben mogen verzorgen. Restauratie-aannemer Jurriens B.V. uit Utrecht heeft de werkzaamheden uitgevoerd. Het complete ontwerp en aansturing van realisatie van de schitterende inrichting is verzorgd door Mars Interieurarchitecten uit Rotterdam. Binnenkort worden de projectfoto’s en de achtergrondinformatie op de site geplaatst.

Historische foto - Het Raadhuis De opening van het Raadhuis Het Raadhuis Het Raadhuis - De woonkamer Het Raadhuis - Het Lokaal