25-11-2022

Mooie Referentie Project Lexmond!

We hebben van onze opdrachtgevers een mooie referentie ontvangen voor ons project ‘buitenhuisje’ in Lexmond.

Prachtige waardering, zijn we trots op!

November 2020 een oude boerderij (bouwjaar 1900) gevonden in Lexmond. Geschikt te maken om voor twee gezinnen in te gaan wonen en …. er moest wel heel veel aan gebeuren.
Ons ‘project buitenhuisje’ zag het daglicht. Naast alle zakelijke dingen (het verkrijgen van een vier personen hypotheek is wel een dingetje) was het ons duidelijk dat advies en bouwbegeleiding bij de realisering van dit project nodig was.

Achtereenvolgens een beoordeling van het huis ‘gebouwd op staal’, samen maken van een ontwerp, een aannemer vinden en vervolgens bouwbegeleiding, advies voor kleuren en een eindoplevering.

De meerwaarde van de inzet van Jelle Noordsij en Bart Jan Onderwaater wordt niet bepaald door het werk waarvoor je met elkaar een contract aangaat, maar door de manier waarop moeilijkheden worden overwonnen. De goedkoopste aanbieding van de aannemer ging financieel bijna over de kop t.o.v. eerste ramingen, na het strippen van het huis enige constructieve uitdagingen … maar samen in goed overleg en gericht op wat mogelijk was, kwamen we er uit.

Groot compliment aan Jelle en Bart en aan de medewerkers van aannemersbedrijf Jurriens (en de diverse onderaannemers). Alleen in vertrouwen en door samenwerking kon ons ‘project buitenhuisje’ tot dit schitterende resultaat (zie de foto’s) leiden.

 Wout Matze en Lisanne Rozema & Jan en Lenneke Rozema