De Hil
17-08-2022

Start Uitvoering Sporthal De Hil Benthuizen

Na een intensief traject van aanbesteden is de uitvoering van het werk gegund aan aannemer Bertens Bouw BV. In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn hebben we het ontwerp en de technische uitwerking verzorgd voor deze vernieuwing, uitbreiding en verduurzaming. De bestaande sporthal zal geschikt gemaakt worden voor toekomstig gebruik door een 2-tal scholen en diverse verenigingen. De gevels krijgen een geheel nieuwe uitstraling, inpandig worden de afwerkingen vernieuwd en op diverse fronten zal het gebouw verduurzaamd en aangepast worden. In planvorming is er op dit moment ook ruimte gemaakt voor 147 zonnepanelen op het dak. Een prachtige opdracht die we samen met diverse adviseurs integraal hebben opgepakt. Tijdens de uitvoering verzorgen we de directievoering namens de opdrachtgever. We kijken uit naar de eerste bouwactiviteiten!

Stalen De Hil

Tekeningen De Hil