Architect Vincent van Onderwaater bouwkundig ingenieursbureau
22-09-2021

Uitbreiding Team OBI

We hebben ons ontwerp- en engineeringsteam uit kunnen breiden met architect Vincent van der Veen (44). Blij met deze enthousiaste teamspeler! Hierdoor kunnen we goed inspelen op het groeiend aantal opdrachten.

Vanaf 1 september tref je Vincent aan bij ons op kantoor gewapend met schetsrol, ontwerpskills, inlevingsvermogen en ervaring. Na zijn opleiding aan de TU Delft is Vincent als architect werkzaam geweest bij Van Heerden & Partners architecten en meest recent bij EnjoyBuilding in Den Haag. Schetsen, ideeen tot leven brengen, concepten bedenken en materialiseren: Vincent droomt er van! Ons team levert maatwerk in architectuur en techniek. Heb je ook ideeën of bouwplannen, het begint met een passend ontwerp. Bel ons en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek op ons nieuwe kantoor.