16-09-2021

Omgevingsvergunning Upgrading & Verduurzaming Sporthal De Hil

De omgevingsvergunning voor de upgrading, uitbreiding en verduurzaming van sporthal ‘De Hil’ in Benthuizen is verleend! In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn hebben we het ontwerp en de technische uitwerking verzorgd voor deze vernieuwing. De bestaande sporthal zal geschikt gemaakt worden voor toekomstig gebruik door een 2-tal scholen en diverse verenigingen. De gevels krijgen een geheel nieuwe uitstraling, inpandig worden de afwerkingen geheel vernieuwd en op diverse fronten zal het gebouw verduurzaamd worden. In planvorming is er op dit moment ook ruimte gemaakt voor 208 zonnepanelen op het dak. Een prachtige opdracht die we samen met diverse adviseurs integraal hebben opgepakt. Wilt u ook uw vastgoed in een nieuw jasje steken, upgraden en verduurzamen, neem dan contact op. We verzorgen een maatwerk ontwerp en werken de plannen volledig technisch uit!