Kuifmakaak ARTIS
06-07-2020

Adoptie Zwarte Kuifmakaak ARTIS

We hebben de zwarte kuifmakaak geadopteerd bij ARTIS! Door toedoen van onder andere de mens is de zwarte kuifmakaak een zeer bedreigde diersoort. De populatie in dierentuinen wordt bewaakt door een Europees fokprogramma. Ook de groep in ARTIS maakt onderdeel uit van dit programma. ARTIS houdt al zwarte kuifmakaken sinds de jaren ’70. Lees alles over de zwarte kuifmakakaak.
We zijn er trots op dat we met deze adoptie een steentje bij kunnen dragen aan de missie en doelen van ARTIS.

Voor deze opdrachtgever voeren we diverse werkzaamheden uit. Op dit moment verzorgen we het projectmanagement en de directievoering voor de nieuwbouw van het Gibbonverblijf aan de Papegaaienlaan. Daarnaast verzorgen we het complete projectmanagent en een stuk technische uitwerking van de gevel- en dakrestauratie van de ‘Volharding’. Recent hebben we ook een mooie bijdrage kunnen leveren aan het funderingsherstel van de ‘Bibliotheek’. Hier hebben we het projectbestek, de aanbesteding en de directievoering verzorgd.