24-10-2019

Raamovereenkomst Stichting Scala College & Coenecoop College

We hebben met Stichting Scala College & Coenecoop College een raamovereenkomst afgesloten voor onderhoud, vernieuwing en aanpassing van diverse gebouwen en terreinen. Dit heeft betrekking op alle vestigingen en gebouwen in Alphen aan den Rijn, Boskoop en Waddinxveen. We zijn er trots op dat we onderstaande expertises in zowel voorbereiding als uitvoering in mogen zetten.

  • Ontwerp
  • Technische uitwerking/bouwkundig tekenwerk diverse fases
  • Coördinatie adviseurs (divers)
  • Bestekken & Aanbesteding
  • Projectmanagement
  • Bouwbegeleiding & Directievoering

Momenteel is het eerste project op de vestiging Diamantstraat in Alphen aan den Rijn in uitvoering. Dit betreft een interne aanpassing/vernieuwing op diverse verdiepingen met als doel het zelfstandig werken te stimuleren. Voor de vestiging Kees Mustersstraat in Alphen aan den Rijn zijn we in voorbereiding met de aanbesteding van drie grotere aanpassingen aan het huidige gebouw.