Vooraanzicht van de uitbreiding en restyling woonhuis Verlengde Marnixstraat Alphen aan den Rijn
26-06-2019

Uitbreiding & Restyling Woonhuis Verlengde Marnixstraat Alphen aan den Rijn

In opdracht van een particuliere opdrachtgever verzorgen we het ontwerp en de technische uitwerking van de uitbreiding, indelingswijziging en restyling van een vrijstaand woonhuis aan de Verlengde Marnixstraat 18 te Alphen aan den Rijn.

Het hei- en funderingswerk is gereed en de begane grond vloeren van de uitbreiding en het terras zijn gerealiseerd. De tijdelijke stempelconstructies zijn geplaatst, het buitenblad van de gevel is ‘opgevangen’ en aansluitend kan de betonnen draagconstructie gesloopt worden. Hierna zal er nieuwe staalconstructie geplaatst worden waardoor er gehele nieuwe indelingen en ruimten ontstaan.

Aannemer BCS Bouw voert de werkzaamheden uit.