Schets van de nieuwe situatie en de bestaande situatie van het woonhuis aan de Verlengde Marnixstraat in Alphen aan den Rijn
11-02-2019

Uitbreiding & Restyling Woonhuis Verlengde Marnixstraat Alphen aan den Rijn

In opdracht van een particuliere opdrachtgever verzorgen we het ontwerp en de technische uitwerking van de uitbreiding, indelingswijziging en restyling van een vrijstaand woonhuis aan de Verlengde Marnixstraat 18 te Alphen aan den Rijn.

Op begane grond niveau zal een opener plattegrond met diverse gebruiksfuncties gerealiseerd worden met een goede zicht- en lichtverbinding naar het terras, zwembad en de tuin. De buitenzijde van het woonhuis zal een moderne uitstraling krijgen die past bij de eisen en wensen van de opdrachtgever.

Er zal gewerkt worden met matzwarte, donkergrijze en witte kleurstellingen, hemelwaterafvoeren zullen in geprepatineerd zink uitgevoerd worden. Verder komen er eiken houten onderdelen terug in de woning en wordt er gewerkt met zwart, stalen binnenpuien en een nieuwe haardombouw en keuken.