07-06-2013

Uitbreiding woonboerderij Moerkapelle opgeleverd!

De uitbreiding van de woonboerderij aan de Herenweg 28 in Moerkapelle is opgeleverd. De opdracht was 3-ledig en omvatte een sfeervolle verbinding te creëren tussen woonboerderij en bijgebouw, het bijgebouw geheel in stijl brengen met de reeds verbouwde woonboerderij (2009) en het realiseren van een bijpassende berging in de nieuw aan te leggen achtertuin.

Binnen het projectonderdeel ‘sfeervolle verbinding’ is een uitgewerkte houten pergola/overkapping ontworpen die aan de straatzijde omsloten wordt door een schutting in zweeds rabat. Verder is hier de wens voor een mooie passende buitenhaard gerealiseerd. In de nieuw aangelegde achtertuin is een houten blokhut gerealiseerd in stijl. Laatste onderdeel is het bijgebouw. Deze is o.a. voorzien van nieuwe houten kozijnen met duivejagerprofilering, nieuwe garagedeuren in stijl, zinken hemelwaterafvoeren en de diverse onderdelen zijn in kleurstelling van de woonboerderij geschilderd. We zijn ontzettend trots op het eindresultaat! Binnenkort worden diverse projectfoto’s en de achtergrondinformatie op de site geplaatst.