24-04-2013

Gemetselde ‘hotelgang’ in nieuwe woning krijgt vorm

De werkzaamheden aan de Prins Hendrikstraat 88, uitgevoerd door Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V., vorderen goed. Bij de nieuwe woning is de verdiepingsvloer inmiddels gestort en wordt er momenteel gewerkt aan de wapening en bekisting voor de hierboven gelegen binnenwanden. Ook de fraaie ‘hotelgang’ wordt met speciaal geselecteerde metselstenen gebouwd. Diverse nissen en uitkragende stroken geven het geheel een speels karakter. Het bestaande woonhuis aan de voorzijde van het perceel krijgt ook een complete metamorfose. Alle gevelkozijnen zijn inmiddels vernieuwd en de nieuwe installaties zijn grotendeels aangelegd. Er is een start gemaakt met de afbouw en plaatsing van het diverse sanitair. Op 7 mei zal het hoogste punt van de nieuwbouw gevierd worden: het plaatsen van de staalconstructie!