10-04-2012

OBI B.V. aan de slag voor Dierenhotel Hoeve Beestenspul

Onderwaater Bouwkundig Ingenieursbureau B.V. heeft een complete opdracht verworven voor de verbouwing & uitbreiding van een casco-stal naar ruimte voor asielopvang van zowel katten als kleinere knaagdieren. De bestaande stal op het achterterrein maakt onderdeel uit van de diverse gebouwen van Dierenhotel Hoeve Beestenspul. Onze opdracht omvat het traject van ontwerp tot aan de directievoering tijdens de uitvoering. De opdracht zal gecombineerd uitgevoerd worden met Paul Roest Bouwadvies die de totale projectcoördinatie (afstemming nevenadviseurs) en afstemming met de opdrachtgever zal verzorgen. Opdrachtgever van dit project is de gemeente Alphen aan den Rijn, Dierenhotel Hoeve Beestenspul is de gebruiker/beheerder. In het Algemeen Dagblad Alphen van 2 april stond er al een artikel over de voorgenomen bouwplannen. Wordt vervolgd!